Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 126g433kcal12.9g88.4g1.5g4.4g
Auringonkukansiemen 32g188kcal7.3g4g15.6g1.9g
Kurpitsansiemenet, kuivattu22g120kcal5.4g3.9g10.1g0.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g64kcal2.5g0.7g5.5g1.2g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.2g0.9g1.3g
Vesi111g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1703kcal59.8g208.4g67.2g19.4g
Valittu annoskoko313g851kcal29.9g104.2g33.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna156g426kcal15g52.1g16.8g4.9g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316