Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)37g40kcal8.5g0g0.7g0g
Vesi178g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g4.1g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.5g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g15g53kcal1.8g10.8g0.2g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g21g17kcal0.6g2.2g0.4g0.8g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g12g50kcal0.2g0.3g5.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g360kcal23.6g32.6g14.2g3.8g
Valittu annoskoko312g180kcal11.8g16.3g7.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g90kcal5.9g8.2g3.6g1g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.2g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387