Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 47g11kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g61g36kcal0.9g7.9g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g5.1g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, Kevyt17g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras14g50kcal1.8g9.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g552kcal43.8g43g21.6g4.8g
Valittu annoskoko313g276kcal21.9g21.5g10.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g138kcal11g10.8g5.4g1.2g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661