Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g26g82kcal4.6g11.7g2g4.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl129g450kcal18g82.3g4g7.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g26g80kcal4.4g13.9g0.7g3.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 129g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1270kcal54g215.8g18.6g29.2g
Valittu annoskoko313g635kcal27g107.9g9.3g14.6g
Annoskoko puolitettuna156g318kcal13.5g54g4.7g7.3g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910