Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.9g5.1kcal0.9g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta151g545kcal19.7g105.9g3.2g5.3g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 14g73kcal0g0.1g8.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g51kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ohrasuurimo 5.5g18kcal0.5g3.5g0.1g0.4g
Lihaliemi laimennettu 14g2.6kcal0g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g93kcal0g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1601kcal54.2g226g50.2g12.6g
Valittu annoskoko313g800kcal27.1g113g25.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g400kcal13.6g56.5g12.6g3.2g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334