Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 209g301kcal33.5g0g18.6g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl84g285kcal1.7g2.5g29.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1210kcal71.4g14.4g96.2g0.4g
Valittu annoskoko313g605kcal35.7g7.2g48.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g303kcal17.9g3.6g24.1g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502