Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g147g37kcal1.9g6.2g0.3g0g
Tomaatti 106g24kcal0.6g3.7g0.3g1.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)30g18kcal0.3g1.3g1.2g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g30g56kcal7.1g0.6g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g270kcal19.8g23.6g9.4g3g
Valittu annoskoko313g135kcal9.9g11.8g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g68kcal5g5.9g2.4g0.8g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545