Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 53g22kcal0.2g2.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g145kcal5g29.4g0.9g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 72g159kcal12.5g0g12.2g0g
Sipuli 4.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 64g19kcal0.4g3.4g0.1g1.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 32g27kcal1g1.4g1.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g28g109kcal8.1g0.6g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1031kcal58.4g74.4g52.2g5g
Valittu annoskoko313g515kcal29.2g37.2g26.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal14.6g18.6g13.1g1.3g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574