Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 149g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Pekoni rasvainen 36g134kcal4.3g0g13.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa36g107kcal8.2g0g8.2g0g
Voi 24g173kcal0.3g0.1g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g997kcal36.2g11.2g89.8g3.2g
Valittu annoskoko312g499kcal18.1g5.6g44.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g249kcal9.1g2.8g22.5g0.8g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425