Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 86g190kcal15g0g14.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g4.9g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g49g30kcal0.4g2.6g2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino86g301kcal11.2g57.6g2.1g5.2g
Lihaliemkuutio maggi extra2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1104kcal54g124g42.6g11.2g
Valittu annoskoko313g552kcal27g62g21.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g276kcal13.5g31g10.7g2.8g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578