Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g44g122kcal12.8g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g20g70kcal2.5g13.7g0.2g1.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Sinappi 2.7g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 170g78kcal5.1g8.2g2.5g0g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.1g0g
Ketsuppi, euro shopper3.1g3.1kcal0g0.7g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa51g67kcal9.2g0.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g863kcal63.8g62.8g37.6g4g
Valittu annoskoko313g432kcal31.9g31.4g18.8g2g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal16g15.7g9.4g1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826