Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 102g39kcal1g7.1g0.2g2.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g20g53kcal5.5g0g3.5g0g
Hunaja 2.9g10kcal0g2.3g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g27g16kcal0.2g1.4g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g266kcal14.6g24.4g11g6g
Valittu annoskoko313g133kcal7.3g12.2g5.5g3g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal3.7g6.1g2.8g1.5g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111