Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 55g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g28g6.1kcal0.8g0.5g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g83g160kcal15.7g0.1g10.7g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)138g83kcal1.4g6.2g5.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g677kcal38g17g49.4g4.6g
Valittu annoskoko313g339kcal19g8.5g24.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal9.5g4.3g12.4g1.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967