Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.3g0.2g2.6g
Ruokakerma Valio 5%66g39kcal0.8g1.8g3.3g0g
Oltermanni, perinteinen21g76kcal5.3g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g424kcal17g45g19.4g7.6g
Valittu annoskoko313g212kcal8.5g22.5g9.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal4.3g11.3g4.9g1.9g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207