Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 130g246kcal35.1g0g11.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g48kcal0.6g2g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g895kcal91.4g29.6g44.4g3.2g
Valittu annoskoko312g448kcal45.7g14.8g22.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g224kcal22.9g7.4g11.1g0.8g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992