Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g68g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.3g43.6g0.7g2.2g
Leivinjauhe 2.7g4.8kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%33g71kcal1g1.6g6.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 27g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.1g59kcal0.1g0.1g6.5g0g
Mansikkahillo 68g153kcal0.4g36.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1224kcal24.8g195.4g34.6g5.6g
Valittu annoskoko313g612kcal12.4g97.7g17.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g306kcal6.2g48.9g8.7g1.4g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262