Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Tattarijauho, Myllynparas13g43kcal1.7g8.6g0.2g0.7g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 12g41kcal0.6g9g0.1g0.1g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 78g28kcal3.6g1.5g0.2g2g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g29g47kcal5g0.3g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio39g55kcal1.1g2.5g4.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 49g31kcal1.6g2.4g1.7g0g
Kaurajauho 11g40kcal1.6g6.1g0.8g1.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 24g17kcal0.7g1.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1054kcal40.6g64.2g69g7.8g
Valittu annoskoko313g527kcal20.3g32.1g34.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g264kcal10.2g16.1g17.3g2g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712