Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g71g41kcal6.4g3.6g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)43g115kcal12.8g0g7.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g17g55kcal3.1g7.7g1.3g2.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 13g40kcal1.4g7.6g0.3g0.7g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]21g26kcal2.6g0.4g1.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)36g23kcal5.3g0g0.2g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g33g43kcal3.9g1.6g2.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g50g17kcal0.8g3.4g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g796kcal79g49.8g31g8.4g
Valittu annoskoko312g398kcal39.5g24.9g15.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal19.8g12.5g7.8g2.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020