Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell85g93kcal19.5g0g1.8g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g68g245kcal9.8g40g4.8g6.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g78g135kcal9.1g18g1.3g10.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)48g83kcal1g1.7g8.1g2.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g34g41kcal1.4g7.1g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1194kcal81.6g133.6g33.4g39.6g
Valittu annoskoko313g597kcal40.8g66.8g16.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna156g299kcal20.4g33.4g8.4g9.9g
Arvot/100g100g191kcal13.1g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023