Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha103g171kcal19.5g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä49g54kcal3.8g8.9g0.2g3.9g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g43g34kcal2.2g5g0.5g2.2g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g103g26kcal1.3g4.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g612kcal54g37.6g26.6g12.6g
Valittu annoskoko313g306kcal27g18.8g13.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal13.5g9.4g6.7g3.2g
Arvot/100g100g98kcal8.6g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502