Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 61g46kcal1.1g9.4g0.1g0.6g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki64g167kcal7.7g3.6g13.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 165g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g445kcal18.4g28.2g27.6g2.4g
Valittu annoskoko313g223kcal9.2g14.1g13.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g111kcal4.6g7.1g6.9g0.6g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754