Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 44g30kcal6.8g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 155g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 46g35kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g28g48kcal1g1.5g4.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 3.5g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g250kcal18.4g20.8g9g3g
Valittu annoskoko313g125kcal9.2g10.4g4.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal4.6g5.2g2.3g0.8g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334