Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g62g158kcal3.7g2g14.8g0g
Maitorahka (Pirkka)77g51kcal9.3g3.1g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g124g421kcal3.7g3.7g43.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.2kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Liivate 6.2g22kcal5.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1535kcal44g73.6g116.6g0g
Valittu annoskoko313g767kcal22g36.8g58.3g0g
Annoskoko puolitettuna156g384kcal11g18.4g29.2g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091