Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g34g24kcal4.1g1.4g0.2g0g
Rypsiöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g181g605kcal24.9g115.7g4.2g10.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g18g63kcal4.7g0.5g4.9g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g9g19kcal1.8g0.5g1.1g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g9g7.9kcal1.4g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1848kcal74.2g239g66.6g21.6g
Valittu annoskoko313g924kcal37.1g119.5g33.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna156g462kcal18.6g59.8g16.7g5.4g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149