Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 62g117kcal16.7g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.1kcal0.4g1.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)55g47kcal0.5g1.9g3.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk55g15kcal0.3g2.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, 50g14g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, tuore0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.4g3.6kcal0.2g0.2g0.3g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g68g239kcal7.5g50.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g898kcal53g121.2g21.2g4g
Valittu annoskoko313g449kcal26.5g60.6g10.6g2g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal13.3g30.3g5.3g1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345357