Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 68g20kcal0.4g3.6g0.1g1.3g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)55g46kcal3.3g8.7g0.2g2.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 55g74kcal1.5g13.3g1.2g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g483kcal31.8g54g14.8g12.4g
Valittu annoskoko312g241kcal15.9g27g7.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal8g13.5g3.7g3.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530