Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%55g76kcal10.3g0g3.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g53g22kcal0.8g4.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g2g7.4kcal0g1.8g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g20g31kcal0.2g1.2g2.7g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g33g10kcal0.6g2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g17g60kcal1.4g12.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g472kcal26.6g45g20.6g1g
Valittu annoskoko312g236kcal13.3g22.5g10.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal6.7g11.3g5.2g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193