Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g246kcal0.4g0.1g27.6g0g
Sokeri 14g59kcal0g14.4g0g0g
Kaurahiutale 27g102kcal3.9g15.5g2g2.7g
Vehnäjauho, sunnuntai33g116kcal4g23.5g0.7g1g
Mansikka, Tuore170g73kcal0.8g14.3g0.3g3.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g34g190kcal2.9g18.7g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1571kcal24g173g84.2g13.8g
Valittu annoskoko313g786kcal12g86.5g42.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g393kcal6g43.3g21.1g3.5g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569