TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g191g39kcal1.1g7.3g0.6g2.7g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Lihaliemi laimennettu 51g10kcal0g1.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g229kcal3.6g24g12.8g7.8g
Valittu annoskoko313g115kcal1.8g12g6.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g57kcal0.9g6g3.2g2g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099