Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 107g41kcal1.1g7.4g0.2g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu5.3g4.3kcal0.1g1g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix1.8g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Kasvisliemikuutio 2g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.3g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g356kcal5g26g24.6g8g
Valittu annoskoko312g178kcal2.5g13g12.3g4g
Annoskoko puolitettuna156g89kcal1.3g6.5g6.2g2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.2g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284