Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi152g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow46g32kcal7.7g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g23g46kcal4.7g0g3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g30g52kcal2.3g1.6g3.9g0.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g61g17kcal0.7g2.9g0.2g1.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.5g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g299kcal31.4g9.6g14.6g5.2g
Valittu annoskoko313g150kcal15.7g4.8g7.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal7.9g2.4g3.7g1.3g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652