Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g49g35kcal1.2g8.3g0g0g
Juuriselleri 37g12kcal0.5g1.7g0.1g1.1g
Palsternakka 49g31kcal0.2g5.8g0.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g49g30kcal0.7g6.4g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g25g7.6kcal0.3g1.8g0g0.8g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g49g47kcal3.9g6.9g0.3g3.9g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g362kcal13.8g63.6g4.2g17.6g
Valittu annoskoko313g181kcal6.9g31.8g2.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal3.5g15.9g1.1g4.4g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840