Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g39g136kcal5.1g27.2g0.6g1.2g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen62g86kcal11.8g0g4.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g28g50kcal1.5g1.8g4.2g0.9g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g23g84kcal6.5g0.5g6.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g78g19kcal1g3.3g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g883kcal54.4g73g41g6.4g
Valittu annoskoko313g441kcal27.2g36.5g20.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g221kcal13.6g18.3g10.3g1.6g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027