Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 128g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Halloumi-juusto light, 100g73g161kcal19.7g0.7g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Korppujauho 7.7g28kcal0.8g5.7g0.1g0.4g
Rypsiöljy 20g175kcal0g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g913kcal53.2g23.6g66.6g4.2g
Valittu annoskoko313g456kcal26.6g11.8g33.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal13.3g5.9g16.7g1.1g
Arvot/100g100g146kcal8.5g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374