Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 280g107kcal0.8g19.7g0.3g9.6g
Sitruunamehu, laimentamaton4.8g1kcal0g0.1g0g0g
Voi 8.9g65kcal0.1g0g7.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g10g31kcal0.1g7.4g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl6.4g41kcal0.9g0.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g510kcal4g59.8g23.2g19.2g
Valittu annoskoko313g255kcal2g29.9g11.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal1g15g5.8g4.8g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598