Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g175g201kcal10.5g8.7g14g0g
Hunaja 7g23kcal0g5.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g35kcal0g8.6g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 32g14kcal0.2g2.4g0.1g0.5g
Manteli 2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl8.7g31kcal1.2g4.9g0.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g861kcal44.4g61.4g48.4g3.4g
Valittu annoskoko313g431kcal22.2g30.7g24.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g215kcal11.1g15.4g12.1g0.9g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902