Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali33g8kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g42g5.8kcal0.4g1.3g0g0g
Paprika, vihre8.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska 84g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g107kcal4g16.6g1.8g5.6g
Valittu annoskoko312g54kcal2g8.3g0.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g27kcal1g4.2g0.5g1.4g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639