Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 135g33kcal1.8g2.6g0.7g3.3g
Pekoni, paistettu 46g236kcal7.5g0g23.2g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g40g133kcal10.1g0g10.5g0.4g
Maito, Kevyt54g25kcal1.7g2.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g961kcal51.6g10.6g78.2g7.4g
Valittu annoskoko313g481kcal25.8g5.3g39.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g240kcal12.9g2.7g19.6g1.9g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018