Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 131g38kcal1.2g5.9g0.5g2.5g
Jauheliha, sika-nauta 61g136kcal10.7g0g10.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)28g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa46g7.8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour15g46kcal0.5g0.7g4.6g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa31g92kcal7.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g660kcal40g19.6g46g6.8g
Valittu annoskoko313g330kcal20g9.8g23g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal10g4.9g11.5g1.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148