Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)56g37kcal8.4g0g0.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 56g7.2kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Herne 37g26kcal1.9g3.5g0.1g1.2g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 19g13kcal0.1g2.7g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 74g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 30g7.9kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kananmuna, keitetty 20g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g357kcal32.4g26.8g11.4g5.8g
Valittu annoskoko313g178kcal16.2g13.4g5.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g89kcal8.1g6.7g2.9g1.5g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170