Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 86g320kcal12.4g48.8g6.2g8.6g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g54g171kcal0.9g0g18.7g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g11g38kcal1.5g6g0.7g1.2g
Leivinjauhe 5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Sokeri 91g369kcal0g90.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu66g84kcal7.3g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1983kcal44.8g295.8g63.2g19.6g
Valittu annoskoko313g991kcal22.4g147.9g31.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna156g496kcal11.2g74g15.8g4.9g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241