Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale42g133kcal5g0g12.5g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 171g42kcal2.3g3.3g0.9g4.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Maito, Kevyt51g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio20g58kcal5.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g622kcal33.8g11.6g46.4g8.4g
Valittu annoskoko313g311kcal16.9g5.8g23.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g156kcal8.5g2.9g11.6g2.1g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412