Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 147g26kcal0.8g3.7g0.6g1g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Paprika, punainen73g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g24g75kcal4.9g0.3g6.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)24g39kcal0.7g0.7g3.7g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g24g38kcal3.9g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g419kcal22.6g21.2g26.8g5.4g
Valittu annoskoko312g210kcal11.3g10.6g13.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g105kcal5.7g5.3g6.7g1.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419