Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 138g105kcal2.6g21.4g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Paprika, punainen19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Nakki, keskiarvo 115g269kcal13.1g1.3g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g782kcal33g51.4g48.4g5g
Valittu annoskoko313g391kcal16.5g25.7g24.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal8.3g12.9g12.1g1.3g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686