Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)85g297kcal11.5g55.7g2.5g2.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 76g33kcal2.6g3.7g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl30g39kcal3.9g0.1g2.5g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)15g55kcal3.5g0g4.6g0g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g3.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 68g218kcal18.2g0g16.3g0g
Ketsuppi, Pirkka2.9g3.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1306kcal80.2g123.4g53.4g6.8g
Valittu annoskoko313g653kcal40.1g61.7g26.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g327kcal20.1g30.9g13.4g1.7g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158