Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino42g141kcal9.6g22g1.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 52g76kcal7.6g9.1g0.5g2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g65g71kcal1.9g2.1g6.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g41kcal3.5g0.1g2.9g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 45g46kcal1.5g8.1g0.5g1.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl52g46kcal8.3g1.3g1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g3.9g32kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g920kcal65.4g87.8g33.8g12.4g
Valittu annoskoko313g460kcal32.7g43.9g16.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g230kcal16.4g22g8.5g3.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347