Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g86g113kcal18g0g4.3g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g86g170kcal17.1g0g11.1g0g
Margariini, Pirkka0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli21g64kcal0.8g0.9g6.4g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%43g69kcal1.2g1.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g855kcal74.4g5.2g58.2g0.4g
Valittu annoskoko312g428kcal37.2g2.6g29.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g214kcal18.6g1.3g14.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720