Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g67g103kcal9.3g1.7g6.7g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 48g36kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Porkkana, tuore34g10kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g4.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.7g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g313kcal21.2g23.6g14.2g4g
Valittu annoskoko313g157kcal10.6g11.8g7.1g2g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal5.3g5.9g3.6g1g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915