Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g174g30kcal3.3g3.7g0.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g77g263kcal1.5g2.3g27g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g61g240kcal17.8g1.2g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1064kcal45.2g14.4g90.2g0g
Valittu annoskoko313g532kcal22.6g7.2g45.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g266kcal11.3g3.6g22.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931