Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 55g225kcal0g55.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g64g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.4g0.6g1.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen33g235kcal0g0g26.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g16g117kcal0.2g0.2g13g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g16g41kcal2.3g0.6g3.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g41g163kcal0g40.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2029kcal24.2g269.8g93.2g6.6g
Valittu annoskoko313g1015kcal12.1g134.9g46.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g507kcal6.1g67.5g23.3g1.7g
Arvot/100g100g325kcal3.9g43.2g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081